Mannen i mitt liv

Komedi från 1998 av Nicholas Hytner med Jennifer Aniston och Paul Rudd. A romantic comedy drama that pushes the very tender line between love, sex and friendship!

Mer om Mannen i mitt liv

Mannen i mitt liv har regiserats av Nicholas Hytner. Filmen är skriven av Stephen McCauley och Wendy Wasserstein. Mannen i mitt liv hade premiär 1998 och tillhör genren komedi och drama. Produktionslandet är USA. Skådespelare som framträder i Mannen i mitt liv är bl.a Jennifer Aniston, Paul Rudd, Kali Rocha, Alan Alda, Timothy Daly, Lauren Pratt, Hayden Panettiere, Lauren Chen och Liam Aiken. Mannen i mitt liv har originaltiteln Object of My Affection.

etiketter: , , , , , , , , , , , , , ,

| Mer
Skriv kommentar
Gärna info om Mannen i mitt liv som du tycker saknas men framför allt vad just du tycker om Mannen i mitt liv.