God send

Thriller från 2004 av Nick Hamm med Greg Kinnear och Rebecca Romijn Stamos. Paul och Jessie Duncan förlorar deras älskade son Adam i en tragisk olycka, dagen efter hans åttaårsdag. Men i samband med begravningen dyker en Dr. Richard Wells upp med ett osannolikt erbjudande: att klona och ge dem Adam tillbaka på nytt.

De uppenbara lagliga, etiska och moraliska frågetecknen överskuggas av deras kärlek till sonen, och de accepterar erbjudandet. I gengäld kräver Wells total sekretess, och de måste därför klippa alla band med familj och vänner och lämna sin hemstad.

Deras nya liv tar sin början i den lilla staden Riverton, där Wells fertilitetsklinik Godsend är belägen och där Adam ska klonas och födas. Den pånyttfödde Adams liv löper sedan på utan problem. Fram till hans åttonde födelsedag…

Mer om God send

God send har regiserats av Nick Hamm. Filmen är skriven av Mark Bomback. God send hade premiär 2004 och tillhör genren skräck och thriller. Produktionslandet är USA. Skådespelare som framträder i God send är bl.a Greg Kinnear, Rebecca Romijn Stamos, Robert De Niro, Cameron Bright, Merwin Mondesir, Sava Drayton, Jake Simons, Elle Downs och Edie Inksetter. God send har originaltiteln Godsend.

etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

| Mer
Skriv kommentar
Gärna info om God send som du tycker saknas men framför allt vad just du tycker om God send.